En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın direnci: Acil çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emniyetli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Ayrıca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Temelı durumlarda ihtiyacınızı içinlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar ruhsat özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa hariçya, haricen başlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem evladı katkısızlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Mono blok gövde örgüsı cenah sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin kucakinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlanmaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapımızdan birisi güçlükle açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu bâtınin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve maslahataretler kullanılır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Ayrıca, astım ve bronşit kabil solunum yolu emrazıyla temaslı olan esrar solunmasını önleyerek yangın kapısı çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı in katkısızlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Report this wiki page